Jag slapp all huvudvärk med att lära mig allt på egen hand

Jag är företagare och som många andra företagare är det svårt att få tiden att räcka till. När vi hade beslutat oss om att producera nya produkter i Kina så möttes vi snabbt av ett stort och okänt område. Jag insåg snabbt att det skulle ta månader att lära sig om alla regleringar, best-practises och skapa bra processer för att utveckla våra produkter. Men vi gick istället en annan väg, och valde att göra det tillsammans med ScandinAsian.se vilket verkligen känns som rätt val. De underlättat för oss något enormt i att utveckla den första produkten, en termosflaska. Jag slapp all huvudvärk med att lära mig allt på egen hand, och kunde fortsätta fokusera på att driva verksamheten och skala upp marknadsföringen istället. Stort tack till Fredrik och resten av teamet på ScandinAsian.se.

– Oskar Söderlund, Kaffekassan.se

För oss har ScandinAsia varit ovärdeliga i både en uppstartsfas samt under processens gång

Vi på Prance har kunskapen om design och marknadsföring men ingen inblick i produktion eller inköp från Kina. För oss har ScandinAsia varit ovärdeliga i både en uppstartsfas samt under processens gång då vi kunnat få hjälp och guidning med allt från priser, dialog med leverantör, frakt m.m. Jag kan varmt rekommendera alla att använda dem då de sparat oss tid, pengar och samtidigt gett oss insikter i hela kedjan så vi i framtiden kan lösa vissa saker själva.

– Ted Rosén, Most Studios AB

[Fallstudie] The DrawBag: Ryggsäckar i krafpapper

Startpaketet har redan betalat för sig flera gånger om

Dom erbjuder otroligt mycket värde för pengarna. Det har bara varit en månad sedan vi beställde Startpaketet som redan betalat för sig flera gånger om. Det är en portal med allt vi behöver, samt heltäckande tjänster. Faktumet att jag som kund också har tillgång till plattformen på livstid, utan löpande kostnader, är fantastiskt.

– Noel Coburn, Clarity BES, Irland

[Fallstudie] DR. W: Armbandsur och fickur i ett

Jag kan verkligen rekommendera ScandinAsian

Vi använde ScandinAsian för att granska vår leverantör i Kina, samt att de bistod och hjälpte oss att hitta en bra leverantör av kemtest. Jag kan verkligen rekommendera ScandinAsian – transparenta, hjälpsamma, och snabba med att svara. Kändes superproffsigt och tryggt

– Fredrik Söder, Söder Content AB

Allt vi förväntade oss och mer

Jag beställde Startpaket Business förra månaden och det är allt jag förväntade mig och mer. Jag rekommenderar deras Startpaket om du inte har någon erfarenhet av import från Asien. Dom svarar alltid på frågor i tid och har mycket erfarenhet av import. Fredrik har varit till stor hjälp och gör alltid det lilla extra för att se till att vi får den hjälp vi behöver.

– Keke Fotualii, USA

Klockren rådgivning, snabba svar och komplett hjälp vid produktutveckling i Asian

– Manåm Clothing

De har hjälpt mig genom hela processen

Som ensam företagare var det en självklarhet att ta hjälp av ScandinAsian.se. De har hjälpt mig genom hela processen, från att hitta samarbetspartner i Kina till att tillverka en ny produkt. Jag kan varmt rekommendera ScandinAsian.se som med sitt professionella engagemang alltid har svarat och hjälpt mig på snabbaste och smidigaste sättet, trots stora tidsskillnader.

– Sandra Lönneborg, Summer of Sweden

Ingen annan erbjuder den här typen av tjänst

Vi är väldigt glada med all hjälp vi fått. Vi beställde Startpaketet och begärde assistans att hitta en tillverkare åt oss. Dom svarar snabbt och är noggranna och erbjuder därtill mängder med information du inte hittar någon annanstans. Om du planerar att importera från Asien så är de den definitiva plattformen för att du skall lyckas. Ingen annan erbjuder den här typen av tjänst för att göra importprocessen hanterbar. Jag ger dem 5 stjärnor och har inga kval när det gäller att rekommdendera dem.

– Debra Jacobson, D Jacobson Consulting, USA

Vi är väldigt nöjda med kvalitetskontroller som ScandinAsian.se genomfört till oss

Vi på Elite Scaffold Sweden AB är väldigt nöjda med kvalitetskontroller som ScandinAsian.se genomfört till oss. Med enkel kommunikation och bra utförda kontrolltester, så vi kunnat få den kvalite som vi i vårat företag kräver. Samt bra dokumentation på material som vi beställt.

– Roberto Bärlund, Elite Scaffold Sweden AB

De har hjälpt oss att snabbt hitta tillverkare

Deras detaljerade rapporter har hjälpt oss att snabbt hitta passande tillverkare. De är en viktig partner för oss när det kommer till att standardisera vår importprocess.

– Edward Dawson, Director, Compton Media Ltd, Storbritannien

Man kan säga att ScandinAsian fungerar lite som en försäkring och kontrollfunktion

ScandinAsian har sedan 2011 vår självklara länk när det gäller affärer med Kinesiska leverantörer. Man kan säga att ScandinAsian fungerar lite som en försäkring och kontrollfunktion innan leveransen flygs eller skeppas iväg från Kina. Ett mycket bra, naturligt och professionellt bemötande vid varje affärstillfälle skapar känslan av att ScandinAsian är en del av vårt företags logistiska funktion.

– Peter Kobbe, 4W4U Sweden AB

Ovärdeligt stöd under hela processen

Scandinasia har varit ett ovärdeligt stöd under hela processen. Vi har fått en ambitiös och noggrann utvärdering av vår leverantör samt hjälp under hela processen. Jag vill starkt rekommendera nystartade företag som jobbar med import från Kina att använda sig av Scandinasia. Det är ett väl investerade pengar!

– Daniel G. Lindberg, Lanna klockor

ScandinAsian.se har levererat kvalitetsprodukter till mycket lägre priser

ScandinAsian.se har levererat kvalitetsprodukter till mycket lägre priser än våra tidigare leverantörer och i rätt tid. Vi är minst sagt nöjda och jobbar numera väldigt aktivt med ScandinAsian.se

– Mats Rudin, Rudma AB

ScandinAsian.se utförde en snabb och professionell granskning av vår kontakt i Kina

Vi kan verkligen rekommendera ScandinAsian.se för deras engagemang och arbete – ScandinAsian.se utförde en snabb och professionell granskning av vår kontakt i Kina. En snabb och koncis feedback under arbetet gör att man känner stort förtroende deras arbete.

– Mats Bäckstedt, Bygg OM Service AB

Tack vare ScandinAsian.se har det varit möjligt för Packalätt.se att hitta och importera produkter av hög kvalitet i en mindre mängd

Tack vare ScandinAsian.se har det varit möjligt för Packalätt.se att hitta och importera produkter av hög kvalitet i en mindre mängd. Med mycket proffsigt bemötande och med sina mycket förmånliga priser är ScandinAsia perfekt för den som funderar på att importera från Kina.

– Jacob Borén, PackaLätt Skandinavien

Startpaketet har varit en ovärderlig resurs

Startpaketet har varit en ovärderlig resurs för mig som startar ett nytt företag. Det är en omfattande steg-för-steg process som inkluderar allt från att utarbeta din egen produktspecifikation till att se till att din leverans anländer säkert.

– Sofie Jansson