Kundreferenser

referenser

ScandinAsian.se startades under hösten 2010, och har sedan dess byggt upp en kundlista med företag i ett stort antal brancher. Denna sida innehåller information om våra kunder, sekretesspolicy och andra referenser.

Sekretesspolicy

Vi får regelbundna förfrågningar från intressenter att dela med oss av kundreferenser. Helst önskas ofta kundreferenser för en specifik leverantör, eller för en viss branch. Notera att vi inte kan dela följande information:

  • Leverantörer som våra kunder gör affärer med
  • Produktspecifikationer eller annan information
  • Lista på kunder i en specifik branch

Givetvis råder sekretess gällande de företag vi jobbar med, samt deras produkter och leverantörer – som vi inte delar publikt. Vi har dock ett begränsat urval av (ofta icke-aktiva) kundreferenser. nedan.


Vill ni se fler kundreferenser?

Kontakta oss eller boka in ett samtal idag för att få tillgång till ytterligare kundreferenser, som vi inte delar publikt på vår sida.


Urval av kundrefenser

“Vi på Prance har kunskapen om design och marknadsföring men ingen inblick i produktion eller inköp från Kina. För oss har ScandinAsia varit ovärdeliga i både en uppstartsfas samt under processens gång då vi kunnat få hjälp och guidning med allt från priser, dialog med leverantör, frakt m.m. Jag kan varmt rekommendera alla att använda dem då de sparat oss tid, pengar och samtidigt gett oss insikter i hela kedjan så vi i framtiden kan lösa vissa saker själva.”

Ted Rosén, Most Studios AB

”Vi använde ScandinAsian för att granska vår leverantör i Kina, samt att de bistod och hjälpte oss att hitta en bra leverantör av kem.test. Jag kan verkligen rekommendera ScandinAsian – transparenta, hjälpsamma, och snabba med att svara. Kändes superproffsigt och tryggt”

Fredrik Söder, Söder Content AB

“Klockren rådgivning, snabba svar och komplett hjälp vid produktutveckling i Asian

Manåm Clothing

“Som ensam företagare var det en självklarhet att ta hjälp av ScandinAsian.se ScandinAsian.se har hjälpt mig genom hela processen, från att hitta samarbetspartner i Kina till att tillverka en ny produkt. Jag kan varmt rekommendera ScandinAsian.se som med sitt professionella engagemang alltid har svarat och hjälpt mig på snabbaste och smidigaste sättet, trots stora tidsskillnader.”

Sandra Lönneborg, Summer of Sweden

“Vi på Elite Scaffold Sweden AB är väldigt nöjda med kvalitetskontroller som ScandinAsian.se genomfört till oss. Med enkel kommunikation och bra utförda kontrolltester, så vi kunnat få den kvalite som vi i vårat företag kräver. Samt bra dokumentation på material som vi beställt.”

Roberto Bärlund, Elite Scaffold Sweden AB

Vi är mycket nöjda med ScandinAsian.se för deras engagemang och proffsiga arbete. De hjälpte oss att hitta de rätta kontakterna i Kina, där kvalité står i fokus.

Ulrika Jönsson, UJ Design

”ScandinAsian har sedan 2011 vår självklara länk när det gäller affärer med Kinesiska leverantörer. Man kan säga att ScandinAsian fungerar lite som en försäkring och kontrollfunktion innan leveransen flygs eller skeppas iväg från Kina. Ett mycket bra, naturligt och professionellt bemötande vid varje affärstillfälle skapar känslan av att ScandinAsian är en del av vårt företags logistiska funktion.”

Peter Kobbe, 4W4U Sweden AB

“Scandinasia har varit ett ovärdeligt stöd under hela processen. Vi har fått en ambitiös och noggrann utvärdering av vår leverantör samt hjälp under hela processen. Jag vill starkt rekommendera nystartade företag som jobbar med import från Kina att använda sig av Scandinasia. Det är ett väl investerade pengar! ”

Daniel G. Lindberg, Lanna klockor

”ScandinAsian.se har levererat kvalitetsprodukter till mycket lägre priser än våra tidigare leverantörer och i rätt tid. Vi är minst sagt nöjda och jobbar numera väldigt aktivt med ScandinAsian.se”

Mats Rudin, Rudma AB

Vi kan verkligen rekommendera ScandinAsian.se för deras engagemang och arbete – ScandinAsian.se utförde en snabb och professionell granskning av vår kontakt i Kina. En snabb och koncis feedback under arbetet gör att man känner stort förtroende deras arbete.

Mats Bäckstedt, Bygg OM Service AB

”Tack vare ScandinAsian.se har det varit möjligt för Packalätt.se att hitta och importera produkter av hög kvalitet i en mindre mängd. Med mycket proffsigt bemötande och med sina mycket förmånliga priser är ScandinAsia perfekt för den som funderar på att importera från Kina.”

Jacob Borén, PackaLätt Skandinavien