ScandinAsian.se grundades under hösten 2010 har sedan dess hjälpt hundratals företag att tillverka produkter i Asien. Vi har idag vår bas i Hong Kong, och ett nätverk av leverantörer och partners som täcker Kina, Vietnam och Indien.

Europa & Turkiet: Sedan 2021 jobbar vi även med tillverkning och import av varor från länder inom EU och Turkiet.

Om oss

Fredrik Grönkvist

fredrikFredrik Grönkvist är medgrundare till ScandinAsian.se och har arbetat med produktutveckling, kvalitetssäkring, produktsäkerhet i Kina och Vietnam sedan 2010. Fredrik har kontakt med de flesta av våra svenska kunder före och under processen. Han har också skrivit för eller blivit citerad i flera svenska och internationella medier, inklusive Bloomberg, Sveriges Radio, South China Morning Pos, Alibaba Insights, Driva Eget och många fler.


Ivan Malloci

ivan Ivan Malloci har tidigare forskat (PhD) inom kontrollsystem på Zhejiang University, i närheten av Shanghai. Ivan är idag baserad i Hong Kong där han jobbar med att driva våra olika webplatser, inklusive ScandinAsian.se, samt våra marknadsföringskampanjer.


Yvette Shen (Content & Research)

yvette Yvette Shen har tidigare studerat psykologi på Menlo College i Kalifornien, USA. Hon har även översatt en biografi från kinesiska till engelska. Utöver detta har Yvette även jobbat med content på ett AI startup i Hong Kong.


John Vinod Khiatani (Content & Research)

johnJohn Vinod Khiatani har en PCLL och Juris Doctor in Law (Hong Kong) från City University of Hong Kong, och en master i finans från Curtin University of Technology i USA. John har tidigare jobbat inom den juridiska utbildningssektorn och varit redaktör på City University of Hong Kong Law Review.

Produktområden

Vi har tidigare erfarenhet inom följande produktområden:

  • Kläder & textil
  • Armbandsur
  • Smycken & accessoarer
  • Elektronik
  • Industri (metall, plaster och maskiner)
  • Byggmaterial
  • Fordonsdelar & tillbehör
  • Möbler & hem

Asiaimportal (HK) Limited

Företag: Asiaimportal (HK) Limited

Adress: 14/F., China Hong Kong Tower, 8 Hennessy Road, Wanchai, Hong Kong

E-post: kontakt@scandinasian.se

Telefon: Boka telefonmöte här

Besök: Vänligen kontakta oss via epost om ni önskar besöka vårt kontor i Hong Kong.