ScandinAsian.se grundades under hösten 2010 har sedan dess hjälpt hundratals företag att tillverka produkter i Asien. Vi har idag vår bas i Hong Kong, och ett nätverk av leverantörer och partners som täcker Kina, Vietnam och Indien.

Om oss

Fredrik Grönkvist

fredrikFredrik Grönkvist är medgrundare till ScandinAsian.se och har arbetat med produktutveckling, kvalitetssäkring, produktsäkerhet i Kina och Vietnam sedan 2010. Fredrik har kontakt med de flesta av våra svenska kunder före och under processen. Han har också skrivit för eller blivit citerad i flera svenska och internationella medier, inklusive Bloomberg, Sveriges Radio, South China Morning Pos, Alibaba Insights, Driva Eget och många fler.


Ivan Malloci

ivan Ivan Malloci har tidigare forskat (PhD) inom kontrollsystem på Zhejiang University, i närheten av Shanghai. Ivan är idag baserad i Hong Kong där han jobbar med att driva våra olika webplatser, inklusive ScandinAsian.se, samt våra marknadsföringskampanjer.


Vincent Cheng

Vincent Cheng är född i Hong Kong och återvände hem efter studier på Purdue University i USA. Idag arbetar Vincent med sourcing, prisundersökningar, leverantörskontroller och andra processer som involverar kontakt med tillverkare i Kina.


Chuiyan Mo

Chuiyan Mo har tidigare studerat i Beijing, Israel och Egypten, varpå hon återvände hem till Hong Kong. De senaste åren har Chuiyan jobbat inom textilindustrin och e-handel, där hon lärde sig grunderna inom produktion och handel. Idag ansvarar Chuiyan Mo för vår content marketing för våra engelskspråka websidor – främst med ett fokus på produktsäkerhet samt tillverkning i Sydostasien.

Våra tjänster

Startpaket (Läs mer)

Har ni en produktidé och vill ha hjälp hela vägen från design och materialval till produktion och leverans? Startpaketet är vår helhetstjänst för er som vill lansera nya produkter eller utveckla er allra första produkt.

Konsultation

Vi har hjälpt såväl Fintech företag att utveckla betalningsprocesser till att identifiera och lösa kvalitestproblem för etablerade klädföretag. Efter att ha jobbat närmare 10 år med tillverkning i Asien har vi sett ett och annat – och har erfarenhet som kan vara till stor hjälp för etablerade bolag.

Leverantörskontroll (Läs mer)

Hittat en leverantör på Alibaba.com eller på en handelsmässa? Vi genomför en leverantörskontroll för att granska deras bolagstatus, bankkonto, produktcertifikat och kundreferenser. Inom 2 veckor skickar vi en Leveratörsrapport (PDF) med rekommendation, samt digitala kopior på de dokument vi samlat in.

Kvalitetskontroll (Läs mer)

En kvalitetskontroll är det enda sättet att undvika katastrof vid import från Asien Vi åker ut på plats till er tillverkare i Kina för att kontrollera era varor innan ni gör en slutbetalning.

På så sätt kan vi upptäcka defekta och skadade produkter innan det är försent att göra någonting åt det. Efter avslutad kontroll skickar vi en komplett rapport tillsammans med bilder.

Produktsäkerhet (Läs mer)

Som importör är du ansvarig för att säkerställa att alla produkter möter samtliga krav på säkerhet, kemikalier, labbtester, dokumentation och märkning. Detta gäller oavsett om planerar att sälja i Sverige, eller på Amazon.com i USA. Vi på ScandinAsian.se har lång erfarenhet av dessa frågor inom kontexten av tillverkning i Asien.

Shopify e-handel (Läs mer)

Vi hjälper dig att skapa en Shopify e-handel från att välja design och integrera betalningsmetoder till fraktsystem och SEO. Allt vi behöver veta är vilken produkt ni planerar att sälja samt er logotyp och vi kan hantera resten. När er Shopify butik är igång lämnar vi över den till er, så att ni kan börja sälja både i Sverige och internationellt.

Frakt & logistik

Våra svenska fraktpartners kan hjälpa er med sjöfrakt, flygfrakt och tågfrakt. Vi kan också hjälpa er med leveranser direkt från Hong Kong till kunder över hela världen, eller till Amazon i USA eller Europa.

Produktområden

Vi har tidigare erfarenhet inom följande produktområden:

  • Kläder & textil
  • Armbandsur
  • Smycken & accessoarer
  • Elektronik
  • Industri (metall, plaster och maskiner)
  • Byggmaterial
  • Fordonsdelar & tillbehör
  • Möbler & hem

Asiaimportal (HK) Limited

Företag: Asiaimportal (HK) Limited

Adress: Suite 2401-02, 24/F Bonham Strand Trade Centre, 135 Bonham Strand East, Sheung Wan, Hong Kong

E-post: kontakt@scandinasian.se

Telefon: +852 61635820

Besök: Vänligen kontakta oss via epost om ni önskar besöka vårt kontor i Hong Kong.