facebook_pixel

Referenser

referenser

ScandinAsian.se startades under hösten 2010, och har sedan dess byggt upp en kundlista med företag i ett stort antal brancher. Denna sida innehåller information om våra kunder, sekretesspolicy och andra referenser.

Sekretesspolicy

Vi får av förståeliga skäl regelbundna förfrågningar från intressenter att dela med oss av kundreferenser. Helst önskas ofta kundreferenser för en specifik leverantör, eller för en viss branch.

Givetvis hade vi önskat att vi fritt kunnat dela med oss av denna information. Dock kan vi inte själva fatta beslut kring vilka kunder vi öppet kan lista som referenser.

Detta då väldigt få företag är villiga att dela information, med eventuella konkurrenter, om deras inköpskanaler i Kina och andra känder.

På samma sätt delar vi inte information om ert företag, era produkter eller era leverantörer – i marknadsföringssyfte (såvida vi inte får ert tillstånd)

Urval av kundrefenser

”Vi använde ScandinAsian för att granska vår leverantör i Kina, samt att de bistod och hjälpte oss att hitta en bra leverantör av kem.test. Jag kan verkligen rekommendera ScandinAsian – transparenta, hjälpsamma, och snabba med att svara. Kändes superproffsigt och tryggt!”

Fredrik Söder, Söder Content AB

Vi är mycket nöjda med ScandinAsian.se för deras engagemang och proffsiga arbete. De hjälpte oss att hitta de rätta kontakterna i Kina, där kvalité står i fokus.

Ulrika Jönsson, UJ Design

”ScandinAsian har sedan 2011 vår självklara länk när det gäller affärer med Kinesiska leverantörer. Man kan säga att ScandinAsian fungerar lite som en försäkring och kontrollfunktion innan leveransen flygs eller skeppas iväg från Kina. Ett mycket bra, naturligt och professionellt bemötande vid varje affärstillfälle skapar känslan av att ScandinAsian är en del av vårt företags logistiska funktion.”

Peter Kobbe, 4W4U Sweden AB

”Scandinasia har varit ett ovärdeligt stöd under hela processen. Vi har fått en ambitiös och noggrann utvärdering av vår leverantör samt hjälp under hela processen. Jag vill starkt rekommendera nystartade företag som jobbar med import från Kina att använda sig av Scandinasia. Det är ett väl investerade pengar! ”

Daniel G. Lindberg, Lanna klockor

”ScandinAsian.se har levererat kvalitetsprodukter till mycket lägre priser än våra tidigare leverantörer och i rätt tid. Vi är minst sagt nöjda och jobbar numera väldigt aktivt med ScandinAsian.se”

– Mats Rudin, Rudma AB

”Resultatet av vårt samarbete är att leveransen från leverantören blev betydligt bättre.Kvalitén är genomgående mycket bättre på samtliga produkter och det känns roligt att kunna leverera så fina produkter till kunderna.

Det kändes bra att ha er med vid besöket hos leverantören där jag fick hjälp med avtalet genom er tolk. Jag kan varmt rekommendera er till andra företag som som vill importera från Kina.”

– Jonas Eneroth, Bakformskungen.se

Vi kan verkligen rekommendera ScandinAsian.se för deras engagemang och arbete – ScandinAsian.se utförde en snabb och professionell granskning av vår kontakt i Kina. En snabb och koncis feedback under arbetet gör att man känner stort förtroende deras arbete.

– Mats Bäckstedt, Bygg OM Service AB

”Tack vare ScandinAsian.se har det varit möjligt för Packalätt.se att hitta och importera produkter av hög kvalitet i en mindre mängd. Med mycket proffsigt bemötande och med sina mycket förmånliga priser är ScandinAsia perfekt för den som funderar på att importera från Kina.”

– Jacob Borén, PackaLätt Skandinavien

”ScaninAsian.se har varit mycket hjälpsamma och lyckades förhandla ner priset 10-20%. Kan starkt rekommendera att anlita ScandinAsian.se. Det har varit till stor hjälp för oss, o vi kommer anlita dem i framtiden igen.”

– Pascall Funke, Alu Fishing Boats Sweden

Notering: De referenser vi kan dela med oss av gäller nästan uteslutande för icke aktiva kunder

ScandinAsian.se i media

Visma
– Steg för steg-guide: Konsten att importera från Kina, Augusti 2015
Rubrik: Intervju
– Driva Eget, September 2013Rubrik: Allt du bör veta om frakt vid internationell handel
– Mittföretag.com, Augusti 2013Rubrik: Asienexperten tipsar: Så gör du affärer i Kina
– Mittföretag.com, Augusti 2013Rubrik: Importera från Kina
– Mittensrike.se, Mars 2012Rubrik: Hur du undviker bedrägerier vid Kina import – Del 1
– Föregagande.se, Mars 2012

Rubrik: Hur du undviker bedrägerier vid Kina import – Del 2
– Föregagande.se, Mars 2012

Rubrik: Affärsresa till Kina
– Mittensrike.se, November 2011

Rubrik: De hjälper dig att handla från Kina
– Internetworld, Maj 2011, Intervju av Lisa Bjerre

Rubrik: Guide till sjöfrakt från Kina
– Företagande.se, September 2011

Rubrik: En välskriven PI – Din biljett till en lyckad Kina import
– Foretagande.se, April 2011

Rubrik: Importera framgångsrikt från Kina som småföretagare
– StartaEget.se, Mars 2011

Rubrik: Tull & moms vid import från Kina till Sverige
– Foretagande.se, November 2010

Rubrik: Kina import för småföretagen & e-handlaren
– Foretagande.se, November 2010

Vill ni tillverka era egendesignade produkter i Asien?Boka ett kostnadsfritt telefonmöte här